Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Umeå och Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är ett av dem. Statusen för Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är att Bolaget är aktivt.

Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-06. Det finns flera olika bolag i Västerbottens län som är ett stort län. Umeå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB ska trivas.

Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-30. I Umeå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning av fordonsförare samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-30.

Idag är Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Umeå.

Vill man komma i kontakt med Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 090-135335.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Patric Mattias.

De som är på något sätt har med Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB är Persson, Patric Mattias som är född 1975 och har titeln VD, Persson, Patric Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Anna Olivia som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Afzelius, Rolf Gunnar Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Norberg, Sonja Marina som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Nya Umeå-Vännäs Trafikskola AB har 556634-8164 som sitt organisationsnummer.