BRW Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och BRW Entreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och BRW Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för BRW Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

BRW Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som BRW Entreprenad AB ska trivas.

BRW Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva makinentreprenader med lastmaskiner, grävmaskiner och lastbilar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRW Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20.

Idag är BRW Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med BRW Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-82014.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BRW Entreprenad AB är Vigerbäck, Ove Helge Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigerbäck, Gunda Maria som är född 1937 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .

BRW Entreprenad AB har 556634-7059 som sitt organisationsnummer.