Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

556633-8231 är organisationsnummer för verksamheten Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag finns i.

Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-10-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7047402 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom ävensom bedriva glasmästerirörelse samt övrig därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fasadglas Bäcklin Holding Aktiebolag och det är Svennewall, Karl Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svennewall, Iréne Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,