Dalarö Oil & Shipping Holding AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Dalarö Oil & Shipping Holding AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Dalarö Oil & Shipping Holding AB är ett av dem. Statusen för Dalarö Oil & Shipping Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Dalarö Oil & Shipping Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dalarö Oil & Shipping Holding AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom samt indirekt genom dotterbolag bedriva skeppsmäkleri, rederiverksamhet, handel företrädesvis med fartyg och inom energiområdet samt därmed förenlig verksamet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dalarö Oil & Shipping Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är Dalarö Oil & Shipping Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Dalarö Oil & Shipping Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Arlert, Claes-Göran.

De som är på något sätt har med Dalarö Oil & Shipping Holding AB är Adolfsson, Bengt Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arlert, Claes-Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Arlert, Magnus Claes-Gustav som är född 1979 och har titeln Suppleant, Bergqvist, Mats Bernt som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Dalarö Oil & Shipping Holding AB har 556633-6029 som sitt organisationsnummer.