Radical Change Sweden AB

Stockholms län

Information

Radical Change Sweden AB är ett företag som finns i Stockholm. I Radical Change Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rawet, Henry som är född 1961 och har titeln VD, Rawet, Henry som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Askenberger, Ann Astrid som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Askenberger, Sven Erik Johan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rawet Ekarna, Maud Ingrid Sofie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bergshem, Bengt Valfrid som är född 1960 och har titeln RevisorBergshem Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Radical Change Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Radical Change Sweden AB på telefon 08-256820.

Bolaget skall bedriva utbildning inom ledarskap, effektivitet, innovation och kommunikation, erbjuda konsulttjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Radical Change Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Radical Change Sweden AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Radical Change Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-14 och Radical Change Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Radical Change Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Radical Change Sweden AB har 556632-8604 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.