Gentil Städ- och Transportservice AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Gentil Städ- och Transportservice AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gentil Städ- och Transportservice AB är ett av dem. Statusen för Gentil Städ- och Transportservice AB är att Bolaget är aktivt.

Gentil Städ- och Transportservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gentil Städ- och Transportservice AB ska trivas.

Gentil Städ- och Transportservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lokalstädning, diskning, bud- och transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gentil Städ- och Transportservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07.

Idag är Gentil Städ- och Transportservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Gentil Städ- och Transportservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9959414.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gentil Städ- och Transportservice AB är Zamora Acuna, Claudio David som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Zamora Acuna, Mauricio Andres som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larm, Karl Nils-Olov Sone som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Gentil Städ- och Transportservice AB har 556632-1278 som sitt organisationsnummer.