Persea Sverige AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Persea Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar Persea Sverige AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Persea Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-25 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-08-27 så har Persea Sverige AB varit registrerat och sedan 2002-10-31 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Persea Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Persea Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Regeringsg. 65, 111 56, Stockholm. Vi ni istället prata med Persea Sverige AB så kan ni göra det på 08-55602070.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av högkvalitativa kosmetiska hårvårdsprodukter för professionellt bruk av frisörer samt för vidareförsäljning till slutkonsumenter via frisörer, försäljning och marknadsföring av frisörinredning till frisörer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ideström, Gustav Oleg Peter som är född 1971 och har titeln VD, Bennett, Pähr Olof som är född 1972 och har titeln Extern vice VD, Ideström, Gustav Oleg Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Per Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brändström, Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Karin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotNyström, Bo Torbjörnsson som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Hans Per Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Persea Sverige AB har 556631-9496 som sitt organisationsnummer.