Optistat i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Optistat i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Optistat i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Optistat i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-08-27. Men sedan 2002-12-05 så har Optistat i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optistat i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7458561.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Optistat i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Optistat i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Optistat i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optistat i Stockholm AB och det är följande personer, Hagen, Erling Andreas som är född och har titeln Likvidator,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Optistat i Stockholm AB är 556631-2558.