Involve Holding AB

Stockholms län

Information

Involve Holding AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Involve Holding AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Involve Holding AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-11-06.

Involve Holding AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-09-05. Men sedan 2003-11-06 så har Involve Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Södermalmstorg 4, 116 45, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Involve Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55520555.

Stockholm arbetar för att bolag som Involve Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Involve Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva systemutveckling, konsultverksamhet samt försäljning och utbildning inom multi- media, jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom hyra ut maskiner och inventarier.

Firmatecknare för Involve Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Involve Holding AB och det är följande personer, Rodén, Siv Merit Agneta som är född 1962 och har titeln VD, Rodén, Siv Merit Agneta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernmarck, Johan Gustaf Torsten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pousette, Carl Mats Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Wahlqvist, Nils Ola som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Involve Holding AB är 556631-2368.