Corporate Business Culture - CBC AB

Stockholms län

Information

Corporate Business Culture - CBC AB är ett företag som finns i Stockholm. I Corporate Business Culture - CBC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Göran Gunnar som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Göran Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Öjvind Kåre som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reuterswärd, Märta Eva som är född 1943 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Corporate Business Culture - CBC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Corporate Business Culture - CBC AB på telefon .

Bolaget skall bedriva utveckling - samt genomförande - av kundanpassade utbildningsprogram inom affärsmannaskap, företagskultur och värdestyrning av organisationer - samt därutöver aktiv förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Corporate Business Culture - CBC AB av bolagstypen Aktiebolag.

Corporate Business Culture - CBC AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Corporate Business Culture - CBC AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Corporate Business Culture - CBC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Corporate Business Culture - CBC AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Corporate Business Culture - CBC AB har 556631-0735 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.