Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB

Stockholms län

Information

Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB har haft sedan 2003-03-13. Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB har funnits sedan och 2003-01-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Armaturv. 3 C, 136 50, Haninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7480430.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB har idag 556630-8085 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet såsom ombygg, renovering till byggnad, entreprenad, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Söderorts Bygg & Fastighetsförvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Posavec, Charlie Bozo som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Posavec Sandberg, Petra Barbro som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bjelkberg, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .