Dahl Naval AB

Stockholms län

Information

Dahl Naval AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Dahl Naval AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dahl Naval AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-07.

Dahl Naval AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-08-31. Men sedan 2002-11-07 så har Dahl Naval AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dahl Naval AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8153900.

Stockholm arbetar för att företag som Dahl Naval AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dahl Naval AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av båtar fartyg samt tillbehör och komponenter inom marina sektorn samt bedriva charterverksamhet och uthyrning av båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dahl Naval AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dahl Naval AB och det är följande personer, Dahl, Henrik Bo Gustav som är född 1969 och har titeln VD, Dahl, Henrik Bo Gustav som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Johan Robert Eugén som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gentele, Jenny Louise som är född 1973 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dahl Naval AB är 556630-4977.