Jobodu nr ett AB

Stockholms län

Information

556629-3188 är organisationsnummer för företaget Jobodu nr ett AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jobodu nr ett AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Jobodu nr ett AB finns i.

Jobodu nr ett AB har varit registrerat sedan 2002-06-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jobodu nr ett AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jobodu nr ett AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jobodu nr ett AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jobodu nr ett AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9158588 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka datakonsultverksamhet såsom programmering och utbildning. Uthyrning, reparation och konsultation rörande ljud, ljus och musikinstrument, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jobodu nr ett AB och det är Kolgrim, Elin Susanna som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Rolf Åke Gösta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln Revisor, Dubois Revision AB som är född och har titeln Revisor,