Hjelmstedt Konsulting AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom ekonomi, administration, finansiering samt data, investera och utöva aktivt ägande i noterade och onoterade företag med bedömd tillväxt- och utvecklingspotential, äga, förvalta och handla med konst och antikviteter, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjelmstedt Konsulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Hjelmstedt Konsulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2002-06-05 så skapades Hjelmstedt Konsulting AB och bolaget är har F-skattsedel Hjelmstedt Konsulting AB har haft det sedan 2004-02-19.

Hjelmstedt Konsulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-19

556628-8196 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Hjelmstedt Konsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hjelmstedt Konsulting AB så går det att nå dem via telefon på 070-2956096 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjelmstedt Konsulting AB är Hjelmstedt, Karl Christer som är född 1954 och har titeln VD, Hjelmstedt, Karl Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelmstedt, Anna Karolina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Arpe, Lars Johan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .