Peninsula AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Peninsula AB. Det finns flera företag som liknar Peninsula AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Peninsula AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-07-09 så har Peninsula AB varit registrerat och sedan 2005-02-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Peninsula AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Peninsula AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Häradsv. 18, 175 79, Järfälla. Vi ni istället prata med Peninsula AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäljning av fast och lös egendom inom transportsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johannesson, Erik Olof Rikard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johannesson, Carl Henrik Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Nordvall, Hans Henrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Anna Elisabeth som är född 1980 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Peninsula AB har 556628-7933 som sitt organisationsnummer.