NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bygg och måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2002-07-12 så skapades NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB och verksamheten är har F-skattsedel NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB har haft det sedan 2002-08-22.

NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-22

556628-5887 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB så går det att nå dem via telefon på 08-56460638 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom NP Måleri & Fastighetsservice i Västerort AB är Engström, Björn Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallerheim, Sune Niklas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .