Stockholm Stjärnborr AB

Stockholms län

Information

Stockholm Stjärnborr AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Stockholm Stjärnborr AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholm Stjärnborr AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-05.

Stockholm Stjärnborr AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-06-05. Men sedan 2002-08-05 så har Stockholm Stjärnborr AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Grytstigen 78, 147 52, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholm Stjärnborr AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6564050.

Stockholm arbetar för att företag som Stockholm Stjärnborr AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholm Stjärnborr AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och betonghåltagning, café och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholm Stjärnborr AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tarvainen, Vuokko Hanneli.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholm Stjärnborr AB och det är följande personer, Tarvainen, Vuokko Hanneli som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Klinga, Arvo Aulis som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Niva, Micael Pasquaelle Armas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Skarpsvärd, Susanne Marie som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundén, Sven Erik Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.Mjörnrevision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholm Stjärnborr AB är 556628-2934.