Glädjefrid Konsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kulturområdet och personalutveckling inom juridik och idrott samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glädjefrid Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Glädjefrid Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2002-05-06 så skapades Glädjefrid Konsult AB och företaget är har F-skattsedel Glädjefrid Konsult AB har haft det sedan 2002-12-12.

Glädjefrid Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-12-12

556627-5177 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Glädjefrid Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Glädjefrid Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 070-5950190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glädjefrid Konsult AB är Larsson, Peter som är född 1949 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .