Lindmark Electromagnetics AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk utveckling samt teknik- och affärsrådgivning inom elektromagnetik, telekommunikation, musik och kapitalförvaltning.Bolaget skall även själv bedriva kaptialförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindmark Electromagnetics AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Lindmark Electromagnetics AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2002-05-21 så skapades Lindmark Electromagnetics AB och bolaget är har F-skattsedel Lindmark Electromagnetics AB har haft det sedan 2002-06-21.

Lindmark Electromagnetics AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-21

556626-8438 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Lindmark Electromagnetics AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lindmark Electromagnetics AB så går det att nå dem via telefon på 070-5447763 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindmark Electromagnetics AB är Lindmark, Björn Reinhard Mattias som är född 1969 och har titeln VD, Lindmark, Björn Reinhard Mattias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Claes Magnus Eric som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson Heinakroon, Göran Olof P som är född 1973 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .