HVE Balt-Com Fiber AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter HVE Balt-Com Fiber AB. Det finns flera verksamheter som liknar HVE Balt-Com Fiber AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

HVE Balt-Com Fiber AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-10 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-04-02 så har HVE Balt-Com Fiber AB varit registrerat och sedan 2002-10-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är HVE Balt-Com Fiber AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med HVE Balt-Com Fiber AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Jakobsbergsg. 22, 111 44, Stockholm. Vi ni istället prata med HVE Balt-Com Fiber AB så kan ni göra det på 08-50618470.

Bolaget skall tillhandahålla fiberoptisk kabel, inbegripet att anlägga, äga och hyra ut fiberoptiska förbindelser, samt operativa och administrativa tjänster i anslutning därtill samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dikken, Jacob Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dyer, Peter Christian Leslie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Skujins, Maris som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Smidre, Peteris som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Dikken, Jacob Jan -Dyer, Peter Christian Leslie i förening med en av -Skujins, Maris -Smidre, Peteris Firman tecknas ensam av -Dyer, Peter Christian Leslie .

HVE Balt-Com Fiber AB har 556625-6532 som sitt organisationsnummer.