KIND Mannequins Aktiebolag

Stockholms län

Information

KIND Mannequins Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I KIND Mannequins Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kind, Mette som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Kind, Mette som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mikkelsen, Arne B som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Haahr, Flemming som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lexenberg, Peter Herman som är född 1962 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KIND Mannequins Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KIND Mannequins Aktiebolag på telefon 08-5072000.

Bolaget skall bedriva verksamhet med försäljning och distribution av skyltdockor, inredningsartiklar, övriga skyltningsartiklar och andra liknande produkter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KIND Mannequins Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KIND Mannequins Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KIND Mannequins Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-26 och KIND Mannequins Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KIND Mannequins Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Kind, Mette

KIND Mannequins Aktiebolag har 556625-6292 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.