Fastighetspartner Globen AB

Stockholms län

Information

556625-5708 är organisationsnummer för bolaget Fastighetspartner Globen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetspartner Globen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Fastighetspartner Globen AB finns i.

Fastighetspartner Globen AB har varit registrerat sedan 2002-05-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetspartner Globen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Fastighetspartner Globen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetspartner Globen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighetspartner Globen AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4023460 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall direkt eller via andelar i andra bolag äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom och idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetspartner Globen AB och det är Johansson, Sven-Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerlach, Hans Daniel som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Mårtensson, Jan Ingvar Tommy som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor,