Roslagståg AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Roslagståg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Roslagståg AB är ett av dem. Statusen för Roslagståg AB är att Bolaget är aktivt.

Roslagståg AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Roslagståg AB ska trivas.

Roslagståg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling av trafik och kommunikationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roslagståg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Roslagståg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Roslagståg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6863080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersen, Karsten Rön i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Roslagståg AB är Nilsson, Ingemar Nils-Erik som är född 1954 och har titeln Extern VD, Andersen, Karsten Rön som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergmann, Klaus-Wolfgang som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Gustafsson, Mats Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Erik Folke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönick, Morgens som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKass, Bartal Mikal som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Loback, Anders Jan Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Frielingsdorf, Anna Karolina som är född 1967 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantWemmergård, Nils Petter Daniel som är född 1977 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantBaeckström, Johan Fredrik Elimar som är född 1954 och har titeln RevisorPettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Roslagståg AB har 556625-0089 som sitt organisationsnummer.