Mélange Stockholm AB

Stockholms län

Information

556624-3183 är organisationsnummer för bolaget Mélange Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mélange Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Mélange Stockholm AB finns i.

Mélange Stockholm AB har varit registrerat sedan 2002-02-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mélange Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mélange Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mélange Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mélange Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
S:t Eriksg. 45, 112 34, Stockholm

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder i egen butik samt egen tillverkning och design ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mélange Stockholm AB och det är Nomani, Pantea som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nomani, Mandana som är född 1982 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,