InfraSec Sweden AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom IT, företrädesvis inom datasäkerhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för InfraSec Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är InfraSec Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2002-02-15 så skapades InfraSec Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel InfraSec Sweden AB har haft det sedan 2002-08-09.

InfraSec Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-09

556624-1674 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är InfraSec Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med InfraSec Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 08-4111240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom InfraSec Sweden AB är Ahrén, Pär som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Ove Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Björsin, Karl Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandqvist, Lars Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor.