Avega Nova AB

Stockholms län

Information

Avega Nova AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Avega Nova AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Avega Nova AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-11-21.

Avega Nova AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-02-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grev Tureg. 11 A, 114 46, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Avega Nova AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6788100.

Stockholm arbetar för att bolag som Avega Nova AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Avega Nova AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet omfattande projektledning, systemarkitektur, systemering, programmering och system- integration ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Avega Nova AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rosenholm, Jan Hendrik Karl-Gustav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Avega Nova AB och det är följande personer, Papinski, Peter Karl som är född 1970 och har titeln VD, Papinski, Peter Karl som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenholm, Jan Hendrik Karl-Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engborg, Sven Åke Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Lars Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Avega Nova AB är 556624-1583.