AB Klar-Invest

Stockholms län

Information

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Klar-Invest vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är AB Klar-Invest ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2002-02-01 så skapades AB Klar-Invest och företaget är har F-skattsedel AB Klar-Invest har haft det sedan 2008-11-20.

AB Klar-Invest är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-05

556623-1147 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är AB Klar-Invest Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AB Klar-Invest så går det att nå dem via telefon på 08-54516177 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Klar-Invest är Persson, Frank Yngve som är född 1961 och har titeln VD, Persson, Frank Yngve som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderblom, Lars Georg som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mandell, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Staffan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln RevisorBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .