Julgalan i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Julgalan i Stockholm AB. Det finns flera företag som liknar Julgalan i Stockholm AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-01-11 så har Julgalan i Stockholm AB varit registrerat och sedan 2002-08-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Julgalan i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Julgalan i Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till S:t Paulsg. 13, 118 46, Stockholm. Vi ni istället prata med Julgalan i Stockholm AB så kan ni göra det på 08-7181110.

Bolaget skall bedriva musik- och kulturverksamhet, arrangerande av galor, evenemeng, tivoli och event, artistmäkleri, restaurang- och cateringverksamhet, äga och hyra ut porslin, linne, stolar, bord, restaurangutensilier och restauranginventarier, äga och hyra ut ljud- och ljusanläggningar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenligt verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Thaning, Nathalie Victoria som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Julgalan i Stockholm AB har 556621-2113 som sitt organisationsnummer.