Ferax Projektledning AB

Stockholms län

Information

Ferax Projektledning AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Ferax Projektledning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ferax Projektledning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-02-11.

Ferax Projektledning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-12-19. Men sedan 2002-02-11 så har Ferax Projektledning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Renstiernas g. 12, 116 28, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ferax Projektledning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7552540.

Stockholm arbetar för att bolag som Ferax Projektledning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ferax Projektledning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhet inom projektledning för bygg- och fastighetsrelaterad verksamhet handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet samt travtransport och därtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Ferax Projektledning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Jan Stefan Firman tecknas i förening av -Smidt, Tord Göte Emanuel -Svensson, Jan Stefan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ferax Projektledning AB och det är följande personer, Svensson, Jan Stefan som är född 1949 och har titeln VD, Svensson, Jan Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Smidt, Tord Göte Emanuel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Sten Erik Johan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Hilding Jörgen som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ferax Projektledning AB är 556620-3427.