Stigsbergs Gård AB

Stockholms län

Information

Stigsbergs Gård AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Stigsbergs Gård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dolvander, Sara Therese som är född 1977 och har titeln VD, Dolvander, Sara Therese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolvander, Frank Åke Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dolvander, Eva Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Stigsbergs Gård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stigsbergs Gård AB på telefon 0171-52130.

Bolaget bedriver handel med varor och tjänster inom ridsport samt konsultverksamhet inom affärsutveckling och företagsledning.

Idag är Stigsbergs Gård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stigsbergs Gård AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stigsbergs Gård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-07 och Stigsbergs Gård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stigsbergs Gård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Stigsbergs Gård AB har 556620-0555 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.