MAT DELLA VIDA AB

Stockholms län

Information

556619-9724 är organisationsnummer för bolaget MAT DELLA VIDA AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MAT DELLA VIDA AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som MAT DELLA VIDA AB finns i.

MAT DELLA VIDA AB har varit registrerat sedan 2001-12-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för MAT DELLA VIDA AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

MAT DELLA VIDA AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MAT DELLA VIDA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MAT DELLA VIDA AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9853641 eller genom brev på följande adress:
Roskildegränd 10, 164 46, Kista

Bolaget skall bedriva café, catering och delikatessbutik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MAT DELLA VIDA AB och det är Noé Labus, Lissy Yelka som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Labus, Vladimir som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,