Lennart Rydberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lennart Rydberg Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Lennart Rydberg Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Rydberg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Lennart Rydberg Aktiebolag har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Rydberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lennart Rydberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lennart Rydberg Aktiebolag har idag 556619-4436 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Lennart Rydberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva städservice och därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Rydberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Höglund, Olof Anders som är född 1972 och har titeln Likvidator, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .