DPE Office Network Support AB

Stockholms län

Information

DPE Office Network Support AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som DPE Office Network Support AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DPE Office Network Support AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-02-11.

DPE Office Network Support AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-12-20. Men sedan 2002-02-11 så har DPE Office Network Support AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storsätragränd 12, 127 39, Skärholmen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DPE Office Network Support AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55519200.

Stockholm arbetar för att verksamheter som DPE Office Network Support AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DPE Office Network Support AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva service av kontorsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DPE Office Network Support AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DPE Office Network Support AB och det är följande personer, Weimer, Patrik Lennart som är född 1973 och har titeln VD, Weimer, Patrik Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Weimer, Tea Tellervo som är född 1968 och har titeln Suppleant, Pharmanson, Sten Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DPE Office Network Support AB är 556619-1820.