BLI i Uppland AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns BLI i Uppland AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. BLI i Uppland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

BLI i Uppland AB är momsregistrerat sedan2002-04-16 och har organisationsnummer 556617-4354.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7754231 alternativt besöka eller skicka post till BLI i Uppland AB på följande adress Blommensbergsv. 136, 126 51, Hägersten.

BLI i Uppland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-04-16.

I BLI i Uppland AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlen, Susanne Ingeli Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet, isolering, reparationer av entreprenadmaskiner, försäljning av motorfordon samt idka därmed förenlig verksamhet.