Sponsio Norden AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Sponsio Norden AB. Det finns flera bolag som liknar Sponsio Norden AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sponsio Norden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-07 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-10-23 så har Sponsio Norden AB varit registrerat och sedan 2002-01-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sponsio Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Sponsio Norden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Grev Tureg. 20, 114 46, Stockholm. Vi ni istället prata med Sponsio Norden AB så kan ni göra det på 08-4076440.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom PR och kommunikation, juridisk rådgivning och administration, att via media tillhandahålla konstant uppdaterade sportresultat och övrig information om sport samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andrewes, Edward Henry Duff som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Baty, John Clifford som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rönngren, Stig Joakim som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rönngren, Stig Joakim som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Kristiansson, Karl Sigvard Ronny som är född 1958 och har titeln Revisor, Gavel, Staffan Gunnar Erik som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantGuide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Sponsio Norden AB har 556617-3760 som sitt organisationsnummer.