Aktiebolaget Commendo i Lidköping

Stockholms län

Information

556615-9538 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Commendo i Lidköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Commendo i Lidköping är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Aktiebolaget Commendo i Lidköping finns i.

Aktiebolaget Commendo i Lidköping har varit registrerat sedan 2001-09-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Commendo i Lidköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

Aktiebolaget Commendo i Lidköping är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Commendo i Lidköping är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Commendo i Lidköping så kan ni göra det på telefon genom 0510-557860 eller genom brev på följande adress:
Nya Stadens Torg 6, 531 31, Lidköping

Bolagets verksamhet ska bedriva konsultverksamhet inom internationell handel rörande energiråvaror, metaller, industriförnödenheter och maskindelar samt köp och försäljning av detsamma. Bolaget ska även bedriva teknisk konsultation och produktion inom industri- och byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Commendo i Lidköping och det är Schagerström, Morgan Lewi som är född 1958 och har titeln VD, Schagerström, Morgan Lewi som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagergren, Alf Joakim som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,