Beauty Premier Sweden AB

Stockholms län

Information

Beauty Premier Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Beauty Premier Sweden AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Beauty Premier Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Beauty Premier Sweden AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Beauty Premier Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Karlaplan 13, 115 20, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6696935.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Beauty Premier Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Beauty Premier Sweden AB har idag 556615-7946 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Beauty Premier Sweden AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av skönhetsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Beauty Premier Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Somo, Sarmed Ghanm Elia som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Verdejo Seyhan, Marcus Martin som är född 1987 och har titeln Suppleant, Tranberg, Angela Elisabet som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .