Bengt Dennis Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Bengt Dennis Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bengt Dennis Consulting AB är ett av dem. Statusen för Bengt Dennis Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Bengt Dennis Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bengt Dennis Consulting AB ska trivas.

Bengt Dennis Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-03. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk och finansiell konsultverksamhet i Sverige och i utlandet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall därutöver driva handel med främst bränsle och kemikalier samt därtill relaterade tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Dennis Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-03.

Idag är Bengt Dennis Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Bengt Dennis Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2581020.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bengt Dennis Consulting AB är Dennis, Bengt som är född 1930 och har titeln VD, Dennis, Bengt som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Liselotte Ingegerd som är född 1957 och har titeln Suppleant, Blom, Eva Mari som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bengt Dennis Consulting AB har 556615-7680 som sitt organisationsnummer.