Vega Resor AB

Stockholms län

Information

Vega Resor AB är ett företag som finns i Stockholm. I Vega Resor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hautaniemi, Vesa Tapio som är född 1958 och har titeln VD, Hautaniemi, Vesa Tapio som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lahdensalo, Petri Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kinnari, Jussi Tapio som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Vega Resor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vega Resor AB på telefon 08-54511550.

Bolaget skall bedriva försäljning, förmedling och arrangemang av grupp-, paket-, konferens- och individuella resor, samt bedrivande av andra verksamheter inom resebranschen. Konsult- och utbildningsverksamhet inom resebranschen. Köpa och sälja varor med anknytning till resandet, samt äga fastighet och bedriva värdepappershandel.

Idag är Vega Resor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vega Resor AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vega Resor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-21 och Vega Resor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vega Resor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hautaniemi, Vesa Tapio -Kinnari, Jussi Tapio -Lahdensalo, Petri Juhani

Vega Resor AB har 556615-5551 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.