Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-06-29.

Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-09-12. Men sedan 2006-08-04 så har Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Harpsundsv. 211, 124 59, Bandhagen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7104022.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra installations-, byggnads- och reparationsarbeten samt stambyten i badrum och övriga våtutrymmen, äga, förvalta och uppföra fastigheter, bedriva handel med värdepapper och fastigheter. Övriga byggnadsarbeten och detaljistverksamhet inom bygg- och VVS-området kan förekomma, ävensom övriga med verksamheten förenliga arbeten.

Firmatecknare för Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB och det är följande personer, Gustafsson, Per Wilhelm som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Johnny Stefan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ida Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Johanna Maj-Britt H som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Håkan som är född 1954 och har titeln Revisor, Norberg, Sonja Marina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant.PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Projektering Entreprenad Renovering i Stockholm AB är 556615-3135.