Memfis Film Rights AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall producera film, handla med filmrättigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Memfis Film Rights AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Memfis Film Rights AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-08-24 så skapades Memfis Film Rights AB och företaget är har F-skattsedel Memfis Film Rights AB har haft det sedan 2001-10-12.

Memfis Film Rights AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556614-9752 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Memfis Film Rights AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Memfis Film Rights AB så går det att nå dem via telefon på 08-335576 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Memfis Film Rights AB är Jönsson, Lars Erik som är född 1961 och har titeln VD, Jönsson, Lars Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Anthony, Anna Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .