Arnedal Revision Aktiebolag

Stockholms län

Information

Arnedal Revision Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Arnedal Revision Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Arnedal Revision Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-16.

Arnedal Revision Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-09-05. Men sedan 2001-10-16 så har Arnedal Revision Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Byängsgränd 14, 120 40, Årsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arnedal Revision Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55670035.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Arnedal Revision Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arnedal Revision Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, rådgivning i ekonomiska frågor samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arnedal Revision Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arnedal Revision Aktiebolag och det är följande personer, Arnedal, Bengt som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bauman, Lars Robert som är född 1952 och har titeln Suppleant, Woll Thunqvist, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Arnedal Revision Aktiebolag är 556614-5933.