5S Konsult AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns 5S Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. 5S Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

5S Konsult AB är momsregistrerat sedan2001-10-22 och har organisationsnummer 556614-3094.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-3611031 alternativt besöka eller skicka post till 5S Konsult AB på följande adress Hornsg. 57, 118 49, Stockholm.

5S Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-04-10.

I 5S Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: Ekstrand, Eva Anna Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ekstrand, Ernst Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att tillhandahålla konsulttjänster inom ekonomi, juridik, marknadsföring, föräljning och management, att äga och förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget idka handel med och utbildning av ridhästar, lektionsverksamhet avseende ridutbildningen och hästhållning, uthyrning av stallplats, hästavel samt handel med foder och ridsportutrustning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.