WEKA Consulting AB

Stockholms län

Information

WEKA Consulting AB är ett bolag som finns i Stockholm. I WEKA Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wennström, Anne-Marie Viktoria som är född 1972 och har titeln VD, Wennström, Anne-Marie Viktoria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennström Karlsson, Rose-Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karl Åke Sören som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennström, Ann-Kristin Marie som är född 1978 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WEKA Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå WEKA Consulting AB på telefon 070-5340454.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, management, löner, bokföring och redovisning. Tillika utföra installation av VVS-produkter och klimatanläggningar, konsultera och utföra ny- och påbyggnationer av fastigheter, kontor, lager och privatbostäder, utföra fastighetsservice och bedriva hårvård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WEKA Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

WEKA Consulting AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

WEKA Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-12 och WEKA Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WEKA Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

WEKA Consulting AB har 556613-9811 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.