Svensk klimat & butiksteknik AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva installation och service av kylanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk klimat & butiksteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Svensk klimat & butiksteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-08-28 så skapades Svensk klimat & butiksteknik AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556613-8847 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Svensk klimat & butiksteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svensk klimat & butiksteknik AB så går det att nå dem via telefon på 08-297700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk klimat & butiksteknik AB är Ridell, Rolf Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Taha, Hamid Kadum som är född 1966 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .