Stockholms Dyslexicentrum AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Stockholms Dyslexicentrum AB. Det finns flera bolag som liknar Stockholms Dyslexicentrum AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Stockholms Dyslexicentrum AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-09-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-08-22 så har Stockholms Dyslexicentrum AB varit registrerat och sedan 2001-10-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Stockholms Dyslexicentrum AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Stockholms Dyslexicentrum AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Banérg. 37, 115 22, Stockholm. Vi ni istället prata med Stockholms Dyslexicentrum AB så kan ni göra det på 08-6690710.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva uppdragsverksamhet som utredning och träning med personer som har dyslexi eller dyskalkyli, säljer träningsprogram samt kompensatoriska hjälpmedel som utvecklats inom företaget och därmed förenlig verksamhet. Företaget omfattar även medicinska undersökningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag .

Firman tecknas av styrelsen .

Stockholms Dyslexicentrum AB har 556613-2725 som sitt organisationsnummer.