Visual Strategy Norden AB

Stockholms län

Information

556612-7816 är organisationsnummer för verksamheten Visual Strategy Norden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Visual Strategy Norden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Visual Strategy Norden AB finns i.

Visual Strategy Norden AB har varit registrerat sedan 2001-08-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Visual Strategy Norden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-27.

Visual Strategy Norden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Visual Strategy Norden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kimber, Jan Peter

Vill ni komma i kontakt med Visual Strategy Norden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55626644 eller genom brev på följande adress:
CYLINDERVÄGEN 18, 131 52, Nacka Strand

Bolaget skall bedriva tjänster inom management.

Det finns olika personer som har en koppling med Visual Strategy Norden AB och det är Kimber, Jan Peter som är född 1956 och har titeln VD, Kimber, Jan Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Vendel, Jens Martin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kimber, Maie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor