extern int AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och extern int AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och extern int AB är ett av dem. Statusen för extern int AB är att Bolaget är aktivt.

extern int AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-06-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som extern int AB ska trivas.

extern int AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen, företrädesvis avseende systemutveckling, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att extern int AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24.

Idag är extern int AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med extern int AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9547053.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med extern int AB är Bergqvist, Lars Erik Sten som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Lars Oskar Kjell som är född 1936 och har titeln Suppleant, Jansa, Eva Marianne som är född 1962 och har titeln Revisor, Trollsta Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

extern int AB har 556612-5349 som sitt organisationsnummer.