Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva skönhetsvård och friskvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-06-12 så skapades Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag har haft det sedan 2002-08-15.

Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-15

556612-1140 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6417030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Madame Blå, Hud- och Friskvårdssalong Aktiebolag är Persin Olsén, Jessica Viktoria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persin, Kaija Marja-Leena som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bellman Asp, Ingrid Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, Bellmans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .