Svenska Motorcykelaktiebolaget

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Svenska Motorcykelaktiebolaget. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Motorcykelaktiebolaget tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Svenska Motorcykelaktiebolaget är momsregistrerat sedan2001-10-29 och har organisationsnummer 556611-8484.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-287939 alternativt besöka eller skicka post till Svenska Motorcykelaktiebolaget på följande adress Vårdkasev. 22, 175 68, Järfälla.

Svenska Motorcykelaktiebolaget är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-29.

I Svenska Motorcykelaktiebolaget så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Pernilla Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp och försäljning, import och export, verkstad- och banarbete samt tävlingsverksamhet både inom och utom landet avseende tillbehör, reservdelar och motorcyklar inom alla områden och därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall även idka allservice och övrig reparation av cyklar, bilar och övriga motorer och därmed förenlig verksakmhet.